رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: وضعیت خشکسالی در مناطق عشایری سیستان و بلوچستان بحرانی است البته کارهای بسیار خوبی برای کاهش تبعات خشکسالی انجام شده که باید تداوم داشته باشوی با اشاره به این که در سال ۴۹ بر اثر وقوع خشکسالی در سیستان و بلوچستان مردم به استان مازندران مهاجرت کردند، افزود: چیزی که در خشکسالیهای چند سال اخیر اتفاق افتاده این است که مردم مهاجرت نکردهاند و این یعنی کارهایی برای برطرف کردن مشکلات آنان انجام شده است.
قندالی گفت: یکی از ظرفیتهایی که هنوز در سیستان و بلوچستان وجود دارد این است که خیلی از دشتها آب دارند و در برخی مناطق مثل دشت دلگان از عمق ۶۰ متری آب شرب تامین میشود.
وی بیان داشت: تغییر استراتژی معیشت عشایر حرف بسیار درستی است که چندین سال است پیگیری میکنیم و در این خصوص طرحهای هفتگانهای دادهایم که در استانهایی همچون سیستان و بلوچستان باید با جدیت بیشتری پیگیری شود
وی با اشاره به این که ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبارات به عشایر سیستان و بلوچستان تخصیص داده شده است، تاکید کرد: باید هر اندازهای که لازم است برای اجرای زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری سیستان و بلوچستان اختصاص یابد.
قندالی با اشاره به اختصاص سه میلیارد تومان برای راهاندازی کارخانه تولید کنستانتره در سیستان و بلوچستان، گفت: ۹۰۰ تن جو مدتدار با بازپرداخت ۹ ماهه برای عشایر استان در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر رایزنی و تعامل با خیرین برای جذب کمکهای انسان دوستانه به عشایر سیستان و بلوچستان، استفاده از امکانات و توانمندیهای بنیاد علوی و ستاد مدیریت بحران را مورد تاکید قرار داد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سیستان و بلوچستان تعداد زیادی پروژه عشایری مطالعه شده است که باید برای تامین اعتبار و اجرای آنها پیگیریهای لازم صورت گیرد.
دیدگاه خود را بنویسید